Radiografie panoramica dentara

Serviciile de radiologie dentara Adent sunt oferite atat pacientilor cabinetului cat si pacientilor esterni care au nevoie de radiografie panoramica dentara sau radiografie retroalveolara. Examenul radiologic se desfasoara in interiorul cabinetului in sala special amenajata cu aparaturi de ultima generatie pentru un examen diagnostic rapid si precis la cel mai bun pret.

Imagistica dentara permite medicului stomatolog individuarea patologiilor si evaluarea starii generale de sanatate a dintilor in vederea adoptarii celui mai adegvat tratament pentru tratarea afectiunilor dentare.

Radiografia digitala

Radiologia, intr-un cabinet stomatologic, reprezinta un suport extrem de important atat pentru diagnostica patologiilor dentare cat si pentru programarea si controlul tratamentelor in curs. Examenul radiologic permite evaluarea cu mare precizie a situatiei pacientului multumita aparaturilor ultra moderne si a radiografiilor digitale de calitate. Contacteaza cabinetul stomatologic Adent pentru a avea mai multe detalii asupra serviciilor de radiologie.