Estetica dentara / Protetica

Estetica si protetica dentara, in stomatologie, se ocupa cu reconstruirea estetica si functionala a aparatului dentomaxilar. La cabinetul stomatologic Adent, recontructia totala sau partiala a danturii este realizata cu coroane ceramice pe suport zirconiu care inlocuiesc vechile tratamente cu coroane metalo ceramice cunoscute si sub denumirea de coroane de portelan.

Aceasta tehnica s-a impus metodelor traditionale de acoperire a dintilor sau a implanturilor dentare multumita proprietatilor estetice ale zirconiului si a compatibilitatii totale cu tesuturile cavitatii bucale.

Avantajele zirconiului:

  • compatibilitate cu tesutul cavitatii bucale
  • risc minim de afectare a pulpei dentare
  • rezistenta mecanica crescuta
  • aspect natural
  • lipsa de coloratie marginala a danturii

Fațete dentare

Fatetele dentare din portelan reprezinta cea mai buna solutie in domeniul esteticii dentare. Prin aplicarea de fatete dentare e posibila imbunatatirea aspectului danturii tale, o modalitate eleganta si rapida pentru rezolvarea problemelor de aliniament, forma, lungime sau pozitie a dintilor. Grosimea redusa a fatetelor si proprietatile estetice permit alegerea culorii, dimensiunii si formei dorite. Contacteaza acum cabinetul stomatologic Adent per a avea mai multe detalli.