Consultatii profesioniste de specialitate

Personal specializat, dotari de ultima generatie si tratamente dentare de cea mai buna calitate sunt principiile la baza successului cabinetului stomatologic ADent. Suna acum pentru a programa o consultatie dentara cu un medic specialist.

Consultatie gratuita

Cabinetul stomatologic ADent propune consultatii dentare gratuite pentru pacientii care programeaza igiena dentara.

Radiografia dentara

ADent dispune de cabinet de radiologie. Realizeaza radiografii dentare panoramice si radiografie retroalveolara.

Consultatii Family

Avantaje pentru toata familia. Cabinetul stomatologic ADent ofera solutii avantajoase pentru planuri de tratament familiare.

Solutii pe masura

Consultatia stomatologica standard este gratuita pentru pacientii care programeaza igiena dentala profesionala.
Consultatie dentara profesionala pentru determinarea starii de sanatate a dintilor si a gingiilor si adoptarea de tratamente specifice pentru orice caz. Consultatia cuprinde o atenta evaluare a danturii si radiografie panoramica sau retroalveolara, in functie de caz.
Individuarea rapida a patologiilor dentare, prevenirea imbolnavirii sau a complicatiilor in cazul afectiunilor deja existente este cheia de succes pentru evitarea tratamentelor dentare mai complicate. Un control regulat al danturii de catre medicul dentist permite prevenirea sau tratarea rapida a principalele afectiuni dentare, a cariei sau bolii parodontale.
Vizita stomatologica permite medicului sa depisteze afectiunile dentare in timp util, sa adopte programe de tratament pe masura si sa ofere pacientulu sfaturi utile pentru mentinerea igienei in mod corect a dintilor.

Dinti sanatosi

Personalul cabinetului ADent recomanda:

Materiale de cea mai buna calitate.
Atmosfera prietenoasa.
Un zambet sanatos si natural la cel mai bun pret.