Un zambet alb si stralucitor

Cabinetul stomatologic Adent dispune de cele mai noi tehnici de albire a dintilor in mod rapid si sigur. Lampa cu accelerator de albire este cea mai eficienta modalitate pentru a avea un zambet perfect. Tehnicile traditionale de albire a dintilor utilizeaza geluri cu concentratii diferite.

Adent foloseste lumina albastra pentru activarea gelului speccial de albire, o modalitate care reduce in mod semnficativ aparitia sensibilitatii dintilor si garanteaza un alb natural al dintilor si protectia tesaturilor cavitatii bucale pe parcursul trattamentului.

Garantia dintilor sanatosi

Rezultatul obtinut prin utilizarea lampii cu accelerator de albire este vizibil deja dupa prima sedinta. Trattamentul complet de albire a dintilor are nevoie de maxim trei sedinte care nu depasesc 12 minute pe sedinta. Tratamentului de albire este urmat de sedinta de fluorizare pentru protejarea danturii si eliminarea riscului afectarii dentare.

Albirea dentara este o procedura medicala sigura si este utilizata la indepartarea coloratiilor si a petelor dentare cauzate de cafea, ceai, vin rosu, fum, antibiotice, traume dentare, fluorizare excesiva sau coloranti artificiali alimentari.

Pentru un zambet mereu "alb"

In urma tratamentului de albire a dintilor, cabinetul stomatologic Adent recomanda respectarea unor reguli simple pentru mentinerea in timp a rezultatelor obtinute si a unui zambet stralucitor:

  • evitarea consumului de cafea, ciocolata, coca cola, vin rosu sau negru si a fumului de tigara
  • evitarea alimentelor si bauturilor colorate timp de cel putin 14 zile in urma tratamentului de igiena si albire dentara
  • adoptarea unei rutine de igiena cat mai buna
  • detartraj periodic si periaj profesional